DISCLAiMER

Contents in this blog are restricted to adults only. If you are under the age of 18 or if you find adult material offensive, please leave this site immediately and do not download any of our contents.

The owner and members of this Blog, Blogger, and Blogspot are not associated with the links on this blog's pages and hold no responsibility for their content. The content of any of the links found herein are not stored in the Webmaster's nor the contributor's computer hard drives or servers.

All models and artists depicted herein were at least 18 years of age at the time of the photography and/or filming as we definitely does not condone, post or promote any kind of child pornography.

All of the images and videos are from internet sources and we believe they are in the public domain and consumption. However we make no claim nor do we take credit for images/videos unless otherwise specified. Original authors retain their copyright material. By viewing this blog, you agree and confirm that you are at least 18 years of age, that it is not prohibited for you watching such materials, and that you agree with everything mentioned above.

Sunday, August 26, 2012

Lelaki Asia VS Lelaki Eropah

Hot Asian Model
hye semua? hari ni i nak bincangkan tentang lelaki asia dan lelaki eropah. korang mane satu korang lebih berminat tengok? i lebih berminat tengok lelaki asia. sebab lelaki asia mempunyai kulit , muscle , dan konek yang awesome berbanding lelaki eropah yang hanya mempunyai muscle , dan konek yang besar. konek besar jew tapi tak awesome. 

konek orang asia semua tegang berurat. kalau isap konfom nak lagi. untunglah sape pernah isap. hahaha. :) kesimpulannya , lelaki asia terbaik dari semua lelaki yang ada kat dunia ni. saya berbangga menjadi orang asia :D

1 comment:

Anonymous said...

yep u are right..dulu saya terbayangkan macam mana la kalau dapat main dengan mat saleh best ker...pas tu saya ada kenal sorang nyah real name is fadhil..dia cakap dia pernah hisap konek bekas jurulatih bolasepak asal inggeris dia cakap memanglah pandai romen, batang besar tapi lembik..hmmmmm...terus saya macam oh..lagi best hisap konek laki asia kan..kalau nak batang besar abang PAKIS KAN ADA..HAHA..tak perlu lah mat saleh berbagai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...