DISCLAiMER

Contents in this blog are restricted to adults only. If you are under the age of 18 or if you find adult material offensive, please leave this site immediately and do not download any of our contents.

The owner and members of this Blog, Blogger, and Blogspot are not associated with the links on this blog's pages and hold no responsibility for their content. The content of any of the links found herein are not stored in the Webmaster's nor the contributor's computer hard drives or servers.

All models and artists depicted herein were at least 18 years of age at the time of the photography and/or filming as we definitely does not condone, post or promote any kind of child pornography.

All of the images and videos are from internet sources and we believe they are in the public domain and consumption. However we make no claim nor do we take credit for images/videos unless otherwise specified. Original authors retain their copyright material. By viewing this blog, you agree and confirm that you are at least 18 years of age, that it is not prohibited for you watching such materials, and that you agree with everything mentioned above.

Click to see more !!

Thursday, November 29, 2012

Blowjob on Korean Commuter Train Two guys on the Seoul

wowww! 1lagi video terbaik korea ! congts korea.. i like it!

video

mamat indon melancap depan webcam

mamat indon melancap..layan.. yeay! melancap..melancap dan melancap..

video

Video SEX Lelaki PLU Jakarta

wow! ini video terbaik dari ladang. yeay! hebat ! congts buat yang menjayakan video sex lelaki plu jakarta ni. lain kali buat lagi bebanyak ea. i like it! haha

video



Remaja 17 tahun melancap kat bilik

atas permintaan ramai.. ni la video budak 17 tahun melancap kat toilet. masih fresh! fresh dari ladang! batang konek sedap.. hahaha..

time2 macam ni masih banyak tenaga nak goncang.. bila da semakin bertmbh umur ni. goncang pun da tak kuat sngt. hahax..

jom layan!

video

abang handsome berbadan tegap melancap depan webcam

abang handsome berbadan tegap melancap depan webcam ! mak ai..kemain tajuk entry i kali ni kan. meletop sangat tengok badan abg ni. 

handsome pulak 2! korang berminat ke? badan i macam 2.. cuma muka 2..i lebih handsome. hahax :3

video

abang handsome berbadan tegap melancap depan webcam


remaja pinoy melancap konek

wowww.. hebatnya dia melancap! laju jew kan. haha.. love it ! mcm ni la kalau i lancap. laju jew kan. hahaha.. :p

video

yummy3!!! :3 macam mna? ok tak? mani dia !! sedap 2..hahaha

Wednesday, November 28, 2012

lelaki melayu handsome melancap depan webcam

wowww! handsome nye budak ni.! kalau dapat budak ni mesti best. tapi sygnye dia tak lancap smpai pancut. pape pun layan.

video

skodeng lelaki thailand melancap kat toilet

aktiviti skodeng orang mandi + melancap semakin meningkat.  hahaha.. buat korang yang di luar sana. berhati2 k. jangan sampai anda terkena skodeng. 

pape pun jom layan video ni

video

anda terkena skodeng.. hahahaha :p

lelaki melayu melancap depan webcam sampai pancut

akhirnya ade jugak aku jumpa koleksi lelaki melayu melancap sampai pancut ni. korang terus layan jew blog ni k. hari ni aku update banyak kali. korang jangan lupa like pages "blog plu baru" ;)

jom layan

video

lelaki melayu melancap depan webcam sampai pancut


Melancap dan pancut lagi

hye smua? jom layan video org france melancap ni. best jew body dan batang konek dia.. 

jom layan 

video

handjob lelaki jepun sampai pancut air mani

sorry guys sebab lambat update. pape pun korang enjoy la video ni ea. terbaik dari ladang. haha. melancap..melancap..melancap..

jom layan

video

Macam mane? ok ? best tak ?


Tuesday, November 27, 2012

Video sex Gay jepun, Full Video

Yes ! akhirnya dapat gak cari video jepun yang tak de "BLUR" kat bahagian kemaluan dorang. selalunya mesti ade jew "BLUR" . tak best klau ade. kita tk ley nampak kote dorang dengan jelas. sekarang ni da boleh nampak dengan jelas!

Jom Layan!! :D

video

Bestnya!! teringin nak buat style2 macam dorang ni.. ade sape2 rase free nak main??


Menderma Air Mani , Melancap

joooomm reramai derma air mani..  jangan duk bazirkan air mani 2. ramai yang memerlukan air mani korang. hahahakss...jom layannn mamat ni derma air mani...

video

Pape pun , sorry sebab lambat update blog ni.. huhuuu

Sunday, November 25, 2012

gay boy jepun handjob konek sampai pancut


hari ni tak de masa sangat nak update blog. hanya masa ni jew nak update. jom layan video gay boy jepun handjob konek sampai pancut!..

aku suka sangat tengok batang konek lelaki jepun or korea.. hot!! hahah

video

laju jew air mani dia pancut. tak nampak pun. =.=" tak pe la. janji dapat tengok batang konek dia. hahaha!



Pantun “JANTANNYA ABANGKU”

mamat tunjuk kote


Jantannya abangku tajuk pantunku,
Dicipta khas untuk abangku,
Jangan ditanya apa padaku,
Sekadar nukilan perasaan aku.

Abangku jantan berbadan sasa,
Tinggi dan tegap bidangnya dada,
Ramai orang cemburu padanya,
Dikurniakan fizikal tiada tara.

Berbudi bahasa tutur katanya,
Senyum selalu tak pernah duka,
Berlesung pipit manisnya muka,
Jadi idaman jantan dan dara.

Ini pantun pasal abangku,
Tak ada cerita membuang masa,
Aku berminat pada abangku,
Punya pusaka yang amat ku suka.

Abangku jantan jarang dirumah,
Selalu keluar tak tahu ke mana,
Suria terbenam pulanglah dia,
Barulah ku puas menjamu mata.

Abangku gagah bertubuh sasa,
Batang berjuntai dibuat biasa,
Mungkin abang sangat selesa,
Tanpa pakaian setiap masa.

Hobi abangku melancap batang,
Tak kira masa pagi dan petang,
Asal ada masa terluang,
Terlanjang bulat mengurut batang.

Berahi sungguh abangku seorang,
Mengurut batang malam dan siang,
Kaki terkangkang baring terlentang,
Sampai ke pusat batangnya panjang.

Asyik mengurut batang sendiri,
Tak sedar adik intip ditepi,
Abang melancap melayan diri,
Perlahan-lahan kelima jari.

Abang melancap seorang diri,
Tak sedar adik intai berahi,
Batangnya licin dibasahi mazi,
tak lama lagi terpancutlah mani.

Aku mengintip abangku seorang,
Tunduk abangku menghadap batang,
Rupanya mencukur bulu di batang,
Supaya zakar kelihatan panjang.

Zakar abang tegang berurat,
Kepalanya kembang sangat berkilat,
Bulunya banyak sangatlah lebat,
Air maninya putih kental dan pekat.

Abang gemar melancap butu,
Mata tertutup buat tak tahu,
Butu dilancap tak pernah laju,
Supaya mani terpancut padu.

Baring di katil sambil terkangkang,
Membelek-belek kepala dan batang,
Mani terpancut hilanglah tegang,
Legalah abang malam ke siang.

Abangku tampan berbatang panjang,
Di dalam bilik selalu telanjang,
Menghadap cermin mengurut batang,
Abang mengerang pancut ke dinding.

Bangun pagi zakar mengeras,
Tegak berdiri hangat dan panas,
Mencanak langit menunjuk kipas,
Tak mahu pegang dibiarnya malas.

Abangku tidur lena sekali,
Tidak peduli pelirnya berdiri,
Adik perhati seorang diri,
Tandanya abang belum pancut lagi.

Untung siapa dapat abangku,
Batangnya melintang tak boleh sembunyi,
Zakarnya padu seperti kayu,
Sering mengerang didalam mimpi.

Bangunnya pagi dingin sekali,
Batang menegang gagah berdiri,
Tak ada lubang hendak mengisi,
Terpaksa guna tangan sendiri.

Abang mengerang seorang diri,
Suaranya garau sangat berahi,
Batang berdiri keras sekali,
Maninya pancut berkali-kali.

Abang memancut tidak tertahan,
Derasnya mani  abang lepaskan,
Tidak menghirau jiran dan taulan,
Abang mengerang tiada tandingan.

Batang abang bergetar-getar,
Mani dipancut deras tersembur,
Habis basah selimut dan cadar,
Abang puas tersenyum lebar.

Kepala zakar kembang tersenyum,
Lazat terpancut macam disiram,
Abang terbaring sampai ke malam,
Mani tertumpah di atas tilam.

Terkulai layu batang abangku,
Sekujur tubuh tidak berbaju,
Batang terjulur basah dan layu,
Abang terbaring tak mahu diganggu.

Abangku minat melancap zakar,
Bermacam cara sentiasa segar,
Mani dipancut seluruh kamar,
Siapa masuk tak boleh keluar.


Abangku terlanjang baring terlena,
Batangnya layu terkulai di peha,
Perutnya basah mani yang kena,
Nak cari tuala tak tahu dimana.


Aku masuk ke bilik abang,
Kesan mani banyak di dinding,
Tak ada yang basah semuanya kering,
Adapun tinggal minyak di piring.


Hasil nukilan Wan Lanjik




Saturday, November 24, 2012

anak ikan chinese melancap sampai pancut

hye..hye..hye smua? kali ni jom kita layan ramai2 video anak ikan chinese melancap...

video


wowww.. hebat anak ikan ni melancap...non stop.. boboi i da bangun. sape nak tolong tidurkan semula boboi i? huhu


pelajar gay couple chinese buat sex full video

wow! hebat ! suka tengok pasangan couple ni buat sex. dua2 mendapat kepuasan. i nak macam ni. tapi sekrang smua mementingkan kepuasan sendiri jew. kepuasan pasangan mereka abaikan. huhu. 

"jom layan full video" :)


video


kepada sesiapa yang teringin nak berkongsi gambar , cerita atau video koleksi sendiri boleh send ke zaynmalikone@yahoo.com :) setiap sumbangan dapat memeriahkn lagi blog ni.


Friday, November 23, 2012

chinese handjob cum


melancap dan dilancapkan. haha.. jom layan

video

serius aku cakap. yang aku suka tengok video macam ni. rase tegang jew batang aku. hahaha. sape nak isap kote aku? *tetiba :p

abg jepun gian melancap sampai pancut

Jom layan abg handsome ni melancap!!


wowww! da la handsome.. batang konek dia pun kemain tegang. ni klau kena cucuk ni msti best.. huhu. da lama da tk dapat batang. sape nak rogol i ? hahahax

anak ikan melancap sampai pancut lagi

hari 2 da post pasal anak ikan melancap. sekarang nak post lagi. haha. tpi ni video fresh ok..

Jom layan...

video

lama gak kan anak ikan ni melancap. aku pun tk thu anak ikan ni asal mane. nampak macam asal malaysia jew. hahax..

anak ikan kena lancap sampai pancut

~ Jom Layan ~

video

comel jew muka anak ikan ni kan?. teringin nak lancap batang anak ikan ni.. air mani pun banyak lagi. 

klau dapat isap kote anak ikan ni and dapat minum air mani diee ni..memang best ! terbaik ! hahahakz..


Perkongsian : Gambar Bogel Tunjuk Kote Daripada Pengirim

hye smua? ade gak yang baik hati dan sudi berkongsi memeriahkan blog plu baru ni. thanks to Rayhan Saputra , Email : rayhan.saputra27@yahoo.com . 

kepada sesiapa lagi yang sudi berkongsi koleksi gay video or gambar sila email kan ke zaynmalikone@yahoo.com :)

Gambar Bogel Tunjuk Kote Daripada Pengirim

Gambar Bogel Tunjuk Kote Daripada Pengirim

Batman Naked


Nothing to post.. kepada sesiapa yang murah hati 2 jom share koleksi korang pulak. video / cerita or gambar. smua layan. hantar ke zaynmalikone@yahoo.com :)

Thursday, November 22, 2012

Lelaki Hongkong Stim Batang Konek

bila tengok pic ni jew. boboi mesti bangun. boboi aku suka tengok ni. hahaha.








Saturday, November 17, 2012

Konek lelaki pinoy , Pinoy Dick

I asyik post video jew kan. kali ni nak post picture pulak. korang layan la pic konek mamat pinoy ni. sedap! kepala konek besar. seven inci tau konek mamat ni.

Konek lelaki pinoy , Pinoy Dick

Konek lelaki pinoy , Pinoy Dick

Konek lelaki pinoy , Pinoy Dick

Konek lelaki pinoy , Pinoy Dick


Wednesday, November 14, 2012

video sex jepun

hye hye hye ? bosan gak kalau asyik layan lelaki jew. meh kite layan perempuan and lelaki gak. 

best :3 bile tgk mcm ni.. i fokus pada lelaki 2 jew. fokus pada batang konek dia..hahaha :3

video

Tuesday, November 13, 2012

horniest Chinese guy and American guy

video

He's the hottest, horniest Chinese-American ever. I wish I could know more about him. He's probably a lawyer, doctor or successful businessman. 

This adorable Chinese-American has been photographed in the desert, in the gym - all over California. No Chinese guy I've ever seen loves sex so much. Wonderful sex-mad guy! The blond dude is nice too!

Porn Star Kena Lancap

video

lelaki yang kena lancap 2 merupakan porn star yang bernama nick morretti . panjang kote dia. hot! badan berbulu dan sexy! love it.. cums! yummy...

tolong lancapkan batang konek

suka tengok macam ni. best kalau ade orang tolong lancapkan or lancapkan someone. hoho. sape teringin macam ni gak? muehehe. 

jom layann..

video



lelaki handsome melancap depan webcam

lama da rasanya i tak update blog ni. sebenarnya i malas nak update. sebab macam tak de orang jew datang melawat kat sini tau...huhuhu..

pape pun buat pengunjung setia i love u so much! datang la selalu. baru i ade semangat nak update selalu. jom layan lelaki handsome melancap on webcam ni. konek besar 2...

video

yes..yes baby! akhirnya pancut gak ..sedap 2 air mani..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...